Може да се повторя с някоя тема публикувана преди, но значи съм я пропуснала.. Днес с един линк случайно влезнах във форума на БМВ. Та той е огромен! Всеки коментира, всички са активни, теми много и изглеждат някак по сплотени. Попаднах и на извинения, че някой си засякъл някой друг на пътя и други такива. Това коректно отношение и многобройните мнения по темата, ми направиха много голямо впечатление. Познавали се един друг че са от форума, заради лепенката на клуба. Ясно ми е, че в БГ БМВ-тата са много повече от Хюндаите, но все пак...
и ние караме КОЛИ. Та моето предложение е - не може ли и ние да си имаме някакъв стикер или лепенка, която да показва, че и ние си имаме клуб, че сме членове, че държиме на марката, която караме. И едно приятелско премигване на пътя или "бибитка"
, когато видиш колега от форума, би внесло много повече настроение и уважение между всички нас. Идеята ми не е да се накичим като коледни елхи (пернишки голф 2-ка), но примерно стикер с едно голямо сърце прободено със стрела и от долу I LOVE HIUNDAY!!! ШЕГУВАМ СЕ РАЗБИРА СЕ
Нещо дискретно, весело, което да показва, че сме от Хюндай-форума 
И пак да се извиня, ако темата е повдигана вече. Лека и безаварийна на всички