насочил съм се към i20 , но дали го има някъде из дилърите на Хюндай в нашата мила страна нямам никаква идея . имаше по едно време един билборд с обявена цена от 19990 за i20 , но тогава нямаше време да скоча за да го погледна до варненския инд . определено ми се кара автоматче , че с тия задръствания е много зле през лятото . ще се кара и извънградско из околностите - добрич/каварна/балчик/шабла понеже е свързано с работата ми . бях се насочил към i10 и исках да взема хем дизел хем автомат , но изглежда няма такава възможност . Ярисът има такъв вариант но нещо ММТ кутиите на Тойота са пълен леш доколкото съм запознат . за i20 мисля също няма възможност за такава комбинация от двигател и трансмисия , но незнам вие ще кажете . четвъртият ми последен вариант е Поло , но само като чуя ФолксВАГЕН и си правя асоциации със формата на знака на Рено , и нещо не ме блазни идеята . гледам че в Тойота също предлагат и Аурис за 23000 от 2009 модификацията с ръчни скорости и започвам да се чудя и за нея , въпреки че търся малка и маневрена кола която да мога да паркирам на трудни места , тъй като знаем из големите градове че местата за паркиране са кът .
та въпросът ми е какво ще ми препоръчате ? да ходя ли да юркам Инд за i20 че е мнооооого готина колицата , като в краен случай ще склоня и на i10 , макар че май е мъка с тоя 1.2 двигател и автомат ?